prøv sportsvæddemål med vores tips

Har du planer om at begynde med sportsbetting, eller er du nybegynder og bare godt kunne bruge et par gode råd, så er du heldig.

Vi har nemlig sørget for at strikke en rigtig god guide sammen til dig, så du får alle de råd, som de fleste ville ønske de havde, når de startede med at bette på sport.

Der er nemlig meget ting man bør vide, som ikke blot omhandler om Manchester United vinder med mere end to mål, når de møder Burnley. Herunder kan du læse de vigtigste ting, og de mest hyppige spørgsmål indenfor sportsbetting.

Hvilken bookmaker skal man vælge?

Når du skal vælge hvilken bookmaker, du gerne vil spille hos, kan det være en rigtig god ide at sammenligne dem. Der findes rigtig mange sider på nettet, hvor du har mulighed for at sammenligne bookmakere, og samtidig læser anmeldelser af dem.

Når du læser en anmeldelse af en bookmaker, vil du have mulighed for at kunne få alt den information, som du har brug for. Du får både beskrevet de positive og negative sider, ligesom du også kan finde ud af, om de har det udvalg, der passer til dig.

Nogle bookmakere specialiserer sig i nogle former for spil, mens andre bookmakere vælger et andet marked. Ønsker du eksempelvis at spille på gule kort eller players specials, så giver det ingen mening, hvis du vælger en bookmaker, der hovedsageligt fokusere på 1×2 eller o/u markederne.

Odds bonusser

Der findes rigtig mange odds bonusser, når du skal i gang med at oddse. Uanset hvor du vælger at spille, vil du altid støde på en eller anden form for bonus.

Den mest hyppige bonus du kan møde, er en indbetalingsbonus på 100%, hvor du får op til 1.000 kr. Indbetaler du 1.000 kr. vil du altså få yderligere 1.000 kr. tilføjet til din konto af bookmakeren.

En indbetalingsbonus er dog kun en af mange forskellige bonusser, som der udbydes af bookmakerne. Du kan både få risikofrie væddemål, du kan få free bets, forhøjede odds og loyalitetsbonusser.

Det vigtigste for dig er dog, at du læser de ting, der står med småt, når du acceptere en bonus. De fleste bonusser kræver nemlig, at man omsætter bonusbeløbet seks gange, før du kan udbetale den.

Det bedste råd er derfor, at du altid læser det med småt, inden du acceptere en bonus.

Vælg altid de højeste odds

Hvis du har ønsker om at blive professionel indenfor sportsbetting, eller har en ide om, at du kommer til at spille rigtig meget, så er det meget vigtigt, at du altid vælger at spille til det højeste odds.

Her menes der ikke, at du skal vælge underdoggen, der giver 10.00 gange igen, men at du vælger det højeste odds, du kan få på markedet.

Hvis en bookmaker tilbyder odds 2.10 på et udfald, mens en anden bookmaker tilbyder odds 2.30, så bør du altid vælge den bookmaker, hvor oddset er 2.30.

Det kan dog sagtens være, at den anden bookmaker tilbyder et højere odds på en anden kamp, og derfor er det en rigtig god ide, at du har en konto hos mange forskellige bookmakere.

Du kan sammenligne det med butikker, der kører med tilbud. Hvis du kan spare 100 kr. ved at købe en genstand i Føtex fremfor at købe den i Bilka, så gør du naturligvis dette.

Hvis du allerede gør det i supermarkederne, hvorfor så ikke også gøre det, når du oddser. Det er logik, og du kan vinde mange penge på det i længden, hvis du holder dig til at spille til de højeste odds.

Skal der betales skat af sportsbetting?

Der er rigtig mange der er nervøse for, at de skal betale skat af deres gevinster, hvis de vinder hos en bookmaker. Heldigvis for dig, skal du ikke betale skat, medmindre du vælger at spille hos en bookmaker, der ikke har spillelicens i Danmark.

De fleste bookmakere har dog licens i Danmark, og hvis du endelig er i tvivl, kan du få informationer på spillemyndighedernes hjemmeside. Alle gevinster hos en bookmaker med licens til at udbyde spil i Danmark, er dermed skattefrie.

Du skal derfor ikke frygte for, at skattefar en dag kigger forbi, og beder om 50 % af dine odds gevinster.

Hvordan indbetaler man til en bookmaker?

Når du skal indbetale penge til en bookmaker, kan du bruge mange forskellige betalingsmetoder til det.

Det er naturligvis forskelligt fra bookmaker til bookmaker, men oftest vil du kunne benytte dig af de mest almindelige kreditkort, og de mest populære E-wallets.

Hos nogle bookmakere går de dog rigtig langt, og de har derfor indført mobilbetalinger. Du kan således benytter dig af apple pay, når du skal indbetale penge.

Indtil videre har vi ikke set, at det er muligt at indbetale med Mobile Pay, men mon ikke også, at det bliver en mulighed i fremtiden?

Sidst men ikke mindst, kan du også købe et forudbetalt kreditkort, et såkaldt Paysafecard, som de fleste bookmakere også tager i mod, når du gerne vil bette på sport.