LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: september 2010

PokerStars er tilbage med endnu en Million Dollar Challenge sæson

PokerStars Million Dollar Challenge var en stor succes sidste år, og denne succes betyder Million Dollar Challenge vender tilbage til endnu en sæson.

Fem kendte spillere

Denne sæsons Million Dollar Challenge vil have indslag fra fem kendis spillere, der vil forsøge at forhindre deltagerne i at vinde. De fem kendis spillere er NFL Hall of Fame quarterbacken John Elway, model og tv-personlighed Brooke Burke, Playboy Playmate of the Year Sara Jean Underwood, tidligere NBA All-Star guard Gary Payton, og NFL Hall of Fame running back Barry Sanders.

Som nævnt før, vil disse forsøge at holde deltagerne fra at vinde kontanter og præmier. Deltagerne vil spille berømthederne i heads-up poker kampe i løbet af første runde af Million Dollar Challenge; og dem der slår en berømthed i runde 1 vil vinde en 2011 PokerStars Caribbean Adventure tur til Bahamas.

Den anden runde vil sætte deltagerne i en isoleret kabine med Daniel Negreanu, hvor kun spilleren kan høre hans coaching. Og spillerne vil helt sikkert få brug for denne coaching, da de vil stå over for Team PokerStars proer som Barry Greenstein, Chris Moneymaker, Vanessa Rousso, Jason Mercier, og David Williams. Skulle en spiller vinde her, kan de enten beholde $25.000 eller spille Daniel Negreanu heads-up for $ 100.000. Hvis du er god nok til at slå Negreanu i runde 3, vil du kunne beholde de $100.000 eller flytte til Tournament of Champions, hvor 1 millioner dollar venter!

Spil freerolls nu

De, der ønsker at være en del af Million Dollar Challenge, bør begynde at spille i Million Dollar Challenge freerolls hos PokerStars nu. Der er fire Million Dollar Challenge freerolls hver dag, og så længe du slutter i top 20 i en, har du en chance for at spille i Million Dollar Challenge.

Hvis du slutter i top 20, skal du lave en kort video, der forklarer hvorfor du skal være på showet. De, der bliver valgt, vil blive fløjet til Las Vegas for at konkurrere i Million Dollar Challenge, så download PokerStars i dag.

WPT Amnéville Promotion hos PartyPoker

En helt ny World Poker Tour turnering vil finde sted i Amnéville i Frankrig i november, og online poker spillere på Party Poker kan gå hen og vinde en WPT Amnéville pakke takket være en speciel kampagne som starter i dag (mandag den 13. september). Kampagnen løber frem til søndag den 17. oktober, der er fem garanteret pakker, der skal vindes, og de har hver især en værdi af $7.000. Spillere, der er så heldige at vinde en af dem, vil således være i stand til at prale med at være involveret i den første WPT Amnéville begivenhed nogensinde, uanset om de slutter i pengene i Main Event eller ej.

En pakke for hver 20 spillere

WPT Amnéville pakker kan blive vundet i satellitter, som finder sted hver søndag, og der vil være en pakke på højkant for hver tyve spillere, der deltager. Du kan købe dig direkte ind til disse satellitter for $ 350 $ 25 eller du kan vælge at forsøge at vinde din vej til en ugentlig satellit ved at deltage i forskellige kvalifikationsturneringer, der er også tilgængelige.

Den billigste qualifier er en daglig freeroll, hvor de bedste 50 spillere vinder deltagelse i den daglige Speed Rebuy Sub-Qualifier. De, der ønsker at springe freeroll over, kan købe sig ind direkte til denne rebuy for $ 1, og for hver $ 40 i puljen, vil én spiller gå videre til en satellit Qualifier, som også holdes på daglig basis.

En anden rute i de daglige Satellit Qualifiers er via et dagligt Speed Sub-Qualifier. Buy-in for dette er $ 5 + $ 1 og én for hver otte deltagere vil gå videre. De, der ønsker at købe ind til den daglige Satellite Qualifier direkte kan gøre det for 37,50 dollar + $ 2,50, hvor en ud af hver ti spillere går videre til hoved satellitten søndag.

$7000 i præmiepakke

Uanset hvilken rute du tager til WPT Amnéville, venter der dig en $ 7.000 præmie pakke og nem og billig vej til WPT Amnéville Main Event. Denne starter tirsdag den 2. november og løber frem til lørdag 6. november og din pakke vil omfatte:

– WPT Amnéville Main Event buy-in værdi $ 4.500
– Hotel indkvartering
– $ 1.200 i lommepenge
– Party Poker gæstfrihed

Vind adgang nu på Party Poker og få en $500 poker bonus på dit første indskud som ny spiller. Opret kontoen her med maksimum Party Poker Rakeback fordele.

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑