LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: oktober 2010

888 Poker USD 3500 freerolls

888 Poker, byder alle nye pokerspillere varmt velkommen, ved at give dig muligheden for helt gratis at give din nye 888 Poker konto et ordentlig boost. Fra første dag du laver et abonnement hos 888 Poker, vil du føle dig som en vinder. 888 Poker giver dig nemlig allerede ved dit første indskud, fri adgang til hele 7 gange $500 freerolls.

Læs mere om 888 poker

888 Poker giver dig denne mulighed for at tage del i hele $3500 helt gratis og endda uden at stille nogle krav om optjening af pokerpoint eller krav om at spille en pokerhånd hvor du betaler til raken.

Tilmeld dig og lav et indskud

Du skal blot tilmelde dig til 888 Poker, og foretage dit første indskud. Som om det ikke var nok, så giver 888 Poker alle kunder der laver et indskud første gang på $50 eller mere, adgang til en $1.000 poker freeroll eksklusivt for de kunder der har opfylder kravet om at lave et indskud hos 888 Poker.

Nye spillere modtager billetter til disse Poker freerolls, senest 48 timer efter den første indbetaling.

Herlighederne for nye spillere stopper ikke her, fordi 888 Poker oveni det hele også giver alle nye kunder en pokerbonus på 100 % op til $400 ved første indbetaling. Denne bonus er helt speciel idet spillerne får 25% af det indsatte beløb til at spille for med det samme. Dette er en meget anderledes bonus end hos andre pokerrum hvor man først skal frispille bonuspenge før de indsættes på spillekontoen. En virkelig stærk bonus fra 888 poker.

Nyd godt af de mange fordele

Du kan registrere dig hos 888 Poker her, og allerede i dag nyde godt af 888 Pokers mange fordele og gode pokerbonusser.

Lav 888 poker konto

Simon Ministerborg Ravnsbæk ude af DM

Bødlen var ingen andre end den førende spiller Rasmus Jungleras Nielsen som ved at ekspedere Simon Ministerborg Ravnsbæk ud af DM i poker 2010 på en 8. plads endvidere udbyggede sin føring enormt.

347.500 i stakken

Simon Ravnsbæk påbegyndte dagen med 347.500 chips mod Rasmus Nielsens 766.000. Denne stilling blev forvandlet til et stort rundt 0 for Ravnsbæk efter følgende pot.

Efter Jungleras har chekket til Simon som byder 26.000 på et flop der ser således ud

[9:K;9:H;8:H]

Bliver Simon mødt af et reraise fra Jungleras til 105.000. Simon betaler og turn viser sig at være et kort som begge spillere kan bruge:

[q:k]

Rasmus Jungleras Nielsen følger op på sit flop reraise med et 165.000 bud der øjeblikkeligt udløser et all in fra Ravnsbæk. Jungleras har fuldt hus og betaler selvfølgeligt og Simon er i store problem med en baby flush som dog kan udvikler sig til en straight flush.

Jungleras:

[q:s;9:s]

Simon Ravnsbæk:

[6:k;5:k]

Da river ikke var

[7:k]

Må Simon Ravnsbæk rejse sig fra finalebordet og gå til kassen og indkassere 77.280 danske kroner for indsatsen. Nok ikke lige det den sympatiske Århusianer havde sat næsen op efter i og med han kom til finaledagen som næststørst i chips. Parrede boards har de fleste spillere respekt for i Pot Limit Omaha og i No Limit Hold’Em kan de vise sig at være en forfærdelig cocktail også når man er på et flush draw og rammer.

Ingen skam at ende på 8. pladsen

Det er dog ingen skam at ende på en 8. plads ved 2010 udgaven af Danmarksmesterskabet i poker som talte et uhyre stærkt besat felt som af de fleste regnes for værende det stærkeste felt nogensinde på dansk grund.

Du kan spille med Simon Ravnsbæk på danske Classic Poker hvor Simon spiller med i søndagsturneringerne næsten hver uge under navnet borg123

Simon Minesterborg Ravnsbæk

Lav en Classic Poker konto

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑