LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: november 2010

Thomas Froslevs farlige EPT bord

EPT Barcelona er netop gået ind i dag 2, og feltet er nu barberet ned til 399 spillere. Her iblandt finder vi ikke mindre end 6 danske pokerspillere, hvor en af dem er den danske Everest Poker Pro Thomas Frøslev. Han har spillet forrygende på dag 1a, og han er derfor med på en samlet 20.plads her ved starten af dag 2.

En hård dag på kontoret venter

Selvom det nok er ham vi pt. har størst forventninger til, taget hans chips stak i betragtning, så skal det også understreges at den unge mand fra Esbjerg, uden tvivl får en hård dag på kontoret i dag. Thomas har nemlig trukket et af dagens hårdeste borde, hvor han kan se frem til en dag med hård konkurrence fra især tre af hans modstandere ved bordet. Det franske poker fænomen Bertrand ”Elky” Grospellier, samt amerikanske Danny ”the__D__RY” Ryan og ikke mindst hollandske Noah Boeken, sidder alle sammen ved samme bord som Thomas, og de har garanteret ikke tænkt sig at gøre det nemt for hinanden. Det er alle sammen virkelige kompetente pokerspillere, der alle sammen har stor erfaring og flere EPT og WPT sejre på samvittigheden.

Her kan du se bordet:

Sæde 1: Bertrand ‘Elky’ Grospellier (Frankrig) 88.800
Sæde 2: Nuno Coelho (Portugal) 48.600
Sæde 3: Noah Boeken (Holland) 30.700
Sæde 4: Fernando Brito (Portugal) 24.400
Sæde 5: Allan Sice (Storbritannien) 37.200
Sæde 6: Danny ‘THE__D__RY’ Ryan (USA) 43.000
Sæde 7: Phillippe Belley (Canada) 81.000
Sæde 8: Thomas Frøslev (Danmark) 126.700
Sæde 9: Kimmo Puusa (Finland) 85.500

Thomas selv, siger dog at det bliver spændende og håber på det bedste, men han glæder sig faktisk til at prøve kræfter med franske Bertran ”Elky” Grospellier.

Det bliver hårdt

Der er altså ingen tvivl om at det er en stor opgave Thomas er blevet stillet for i dag, men vi håber alle sammen på det bedste, for de danske pokerspillere.

Opdatering: Frøslev desværre ude af EPT Barcelona

Spil på Everest Poker

19 spillere tilbage ved NAPT Los Angeles Main Event

North American Poker Tour, der i denne omgang er at finde i Los Angeles, har efter et par hæsblæsende dage med masser af action fået skåret feltet ned til 19 spillere. Turneringen havde i denne omgang fået selskab af hele 701 spillere, som alle havde gjort sig klar til at dyste om de mange millioner der er i præmiepulje.

$5000 for at være med

NAPT Los Angeles, der startede i fredags, har et buy in på $4.750+250 og således må turneringen betegnes at ligge i mellemklassen i forhold til hvad de store internationale live pokerturneringer koster at deltage i.

De sidste 19 tilbageværende spillere dyster om $725.000 i førstepræmie, samt titlen som vinder af en NAPT turnering. Blandt listen af deltagere finder vi blandt andet navne som Jason Mercier og Matthew Affleck. Jason Mercier, som har haft et forrygende år, ligger lige nu på en flot 3. plads med en stack på 2.150.000 chips og ligner i høj grad et godt svar på en kommende vinder, men som man ved så kan alting ske i en pokerturnering, og der kan ske mange ting når blot et felt skal skæres ned fra 19 til det endelige finalebord.

En flot præstation ved WSOP

Matthew Affleck stod for en flot præstation i dette års World Series of Poker Main Event, er som sagt også stadig at finde blandt de resterende spillere, men med blot 447.000 chips skal han virkelig på arbejde, hvis håbet om et finalebord skal synes realistisk.

Top 5 i det resterende felt ser således ud

Cristopher Demaci – 3.783.000
Micah Raskin – 2.310.000
Jason Mercier – 2.150.000
Michael Binger – 2.026.00
Jacob Toole – 1.881.000

Der vil i dag blive spillet ned til finalebordet, således at de sidste 9 spillere vil være klar til finalen i morgen den 17. November 2010.

Mermaid Poker med mandagsturneringer kun for danskere

Det dansk ejede Mermaid Poker adder hver mandag billetter til online finaler til store live poker events. Vind adgang til WSOP, Scotland Open, Live DM, Online DM, EPT og Mermaid Challenge.

Dansk ejet pokersite

Mermaid Poker er som bekendt dansk ejet og vil gerne gøre en ekstra indsats for at forkæle de danske brugere. Derfor har de hver mandag kl. 20.10 dansk tid en særlig online turnering med et indskud på bare €22 hvor du kan vinde addede ekstra præmier. De addede præmier kan være billetter til online finalerne til eksempelvis WSOP, Scotland Open, Live og online DM, EPT eller deres egen Mermaid Challenge. Hold derfor ekstra godt øje med poker lobbyen om mandagen som dansk bruger hos Mermaid Poker og se hvad du kan vinde i denne særlige promotion kun for danskere.

Havfruen som Mermaid Poker bliver kaldt i daglig tale er en del af det store pokernetværk Boss Media, der dagligt har store og spændende turneringer med masser af garanterede præmier i puljen. Det bedste ved det hele er at alle præmier, rakeback og bonusser der vindes hos Mermaid Poker er 100 % skattefrie da Mermaid Gaming Ltd. har fået bindende svar fra SKAT om skattefrihed.

Få 200 % bonus og rakeback

Du kan åbne en Mermaid Poker konto her og få en stor Mermaid Poker bonus på 200 % op til €1.000 samt en Mermaid Poker rakeback aftale på 30 %.

Spil på Mermaid Poker

Morten Erlandsen heads up mod Daniel Negreanu

Sådan kan overskriften meget nemt komme til at lyde når vinderen af dette års EPT Wien skal findes. Begge parter er nemlig stadig at finde blandt de sidste 23. Morten ”pokergirl” Erlandsen er rent faktisk på vej mod sit livs største live resultat, i den østrigske hovedstad Wien.

Aldrig været i pengene i EPT

Han har aldrig nogensinde før været i pengene i en EPT, så på den måde er det hele ret ny for cashgame specialisten fra Korsør. Ud af de 23 resterende spillere finder vi Morten på en 17. plads med 370.000 chips og blinds på 6.000/12.000. Daniel Negreanu er dog lidt bedre med, ved EPT Wien. Canadieren har 1.954.000 chips, hvilket svarer til en samlet 2. plads kun lige overgået af Konstantinos Nanos der har 2.007.000.

Morten Erlandsen selv synes ikke rigtigt hans spil har kørt som det skulle på 3. dagen, men han har trods alt kæmpet en brav kamp og lavet nogle fine moves selvom han har været short det meste af dagen. Tilsidst lykkedes det ham også at lave en doubling. Efter at han havde raiset et par hænder preflop, gik det tilsidst en af de andre spillere så meget på, at han valgte at gå all in. Til Mortens held kunne modstanderen fremvise:

[A:s;j:k]

Da morten selv havde et par knægte trak modstanderen efter et af de tre resterende esser som heldigvis ikke ramte bordet.Erlandsen kunne dermed skrabe en pæn bunke chips til sig.

Det skal blive spændende at se om Mermaid Poker proen Morten Erlandsen kommer til at sidde på finale bordet med Theo Jørgensens kollega fra PokerStars, Daniel Negreanu.

Sidste uheldige nyt:

Morten kom Heads Up mod Daniel Negreanu i en pot og dette med Morten som stor favorit.

[A:s;A:h]

Var hvad Morten kunne fremvise med candierens par 7. Desværre for Morten var kortene ikke med ham og en tredje syver landede på turn. Dermed måtte han sige farvel og tak i Wien på en fornem 10. plads. En ærgerlig exit, men sådan er poker desværre af og til. For præstationen fik Morten €44.000.

Kvalificer dig til EPT her

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑