LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: januar 2011

Gus Hansen gav Daniel Jungleman12 Cates en lektion i PLO

Der plejer ikke at være mangel på modstandere når først Gus Hansen sætter sig ved den virtuelle filt, men på trods af de store tab for danskeren igennem de seneste par år, skal man ikke tro at Gus Hansen er helt uden evner. Det fik danskeren sat en tyk streg under da han gav Daniel ’Jungleman12’ Cates en regulær øretæve da de to herrer mødtes i et saftigt $500/$1000 Pot Limit Omaha CAP Head-up spil hos Full Tilt Poker.

Under 100 hænder på hvert bord

Danskeren fik vist det gode spil frem, og efter blot henholdsvis 62 og 79 hænder på de to store borde kunne danskeren glæde sig over en gevinst på hele $238.969 der i dansk valuta svarer til 1.3 millioner kroner.

Dermed blev det ikke en af verdens længste sessions, men mindre kan jo også godt gøre det så længe man bare vinder den største del af hænderne der bliver spillet. Daniel Cates virkede ikke til at have helt så godt kontrol over Gus Hansen, og mon ikke Gus er glad for endelig at have fået vendt skuden for alvor i det nye år.

Det er dog ikke fordi Daniel Cates ligefrem kommer til at gå fra hus og hjem i første gang. Amerikaneren topper årets foreløbige liste over de mest vindende spillere på en flot 4. plads med en profit på intet mindre end $762.000 som primært er hentet hjem fra Tom ’durrrr’ Dwan der har fået alvorlige problemer med at få Daniel Cates ned med nakken i den store Million Dollar Challenge.

$762.000 i profit i januar

Med endnu et flot resultat er danskeren oppe på hele $762.000 i overskud for januar måned, og hvis blot de flotte takter kan blive bibeholdt, skulle man mene at Gus Hansen nemt kunne få vendt skuden og en gang for alle få regnskabet til at se positivt ud for hans online poker.

Spil med i The Sunday Brawl hos Full Tilt Poker

Hver eneste søndag kan du finde et utal af spændende pokerturneringer hele dagen. Der er dog en af dem, der skiller sig lidt ud fra mængden, og det er den ugentlige Sunday Brawl turnering hos Full Tilt Poker. Med et indskud på $240+$16 og en lidt anderledes struktur end de normale turneringer, har Sunday Brawl en masse spændende ting at byde på for alle pokerspillere.

$400.000 garanteres

For det forholdsvis beskedne indskud kan du spille med om den garanterede præmiepulje på minimum $400.000, og der er endnu flere goder ved denne turnering. Turneringen er nemlig lavet som en Knockout turnering, og det betyder at du vinder penge hver eneste gang du slår en spiller ud af turneringen. Det betyder at en eventuel gevinst i selve turneringen også vil inkludere de penge du får for at slå dine modstandere ud af den store turnering.

Med en dyb struktur og en start stack på 3.000 chips er du sikret masser af spil i den store ugentlige Sunday Brawl turnering, og for hver modstander du fejer af bordet, vil du få $40 udbetalt. Det gør turneringen yderst spændende, og den store garanterede præmiepulje er endnu en god grund til at tage en tur forbi Full Tilt Poker hver søndag.

For danske spillere er der flere grunde til at spille med i The Sunday Brawl. Turneringen starter nemlig 20.00 dansk tid, og det betyder at du kan starte spillet mange timer før de øvrige store turneringer spilles hver søndag.

Turneringen er blandt de mest populære på internettet, og med god grund. En garanteret præmiepulje på $400.000, $40 i lommen for hver modstander du slår ud, og en god struktur sikrer en af de mest hæsblæsende og spændende turneringer, du finder nogen som helst steder på nettet.

Spil med nu

Spil med i The Sunday Brawl hos Full Tilt Poker og kræv din andel af den massive præmiepulje for et indskud på blot $256 inklusiv gebyr.

Lav en Full Tilt Poker konto nedenfor og modtag $600 i bonus og rakeback på 27 %. Du modtager automatisk Full Tilt Poker Rakeback hver eneste uge, hvilket opnås med bonuskode RIDERS600.

Lav Full Tilt Konto.

Tony G vil have revanche mod Isildur1 hos Party Poker

Sent søndag aften var Tony G og den svenske komet Isildur1 så småt ved at være klar til at skyde anden omgang af SuperStar Showdown i gang hos PokerStars. Til trods for op til flere ønsker om at udskyde duellen fandt den sted, og det blev med Isildur1 som sejrsherre. Efter det store nederlag var Tony G hurtig til at indrømme sit tab og rose Isildur1 for hans nådesløse og vilde spillestil.

Byder Isildur1 op til dans

Efter blot et par dage er der dog kommet nye toner fra Tony G, og nu vil den litauiske pokerspiller gerne byde Isildur1 op til dans med endnu en udfordring. Til forskel fra SuperStar Showdown som er en promotion lavet af PokerStars, vil Tony G gerne invitere Isildur1 til en lignende opvisning, hvis blot det bliver hos Party Poker.

Tony G er nemlig sponseret af Party Poker, og derfor kunne man mene det ville være en god reklame for Party Poker, og Tony G lokker allerede nu med yderligere $50.000 hvis den svenske komet skulle takke ja til tilbuddet. Hvorvidt det bliver en realitet må dog siges at være noget usikkert. Isildur1 er som bekendt blevet en del af det famøse Team PokerStars Pro hold, og med de tidligere stridigheder der har været blandt spillere der har været sponseret af Full Tilt Poker og PokerStars, vil det formentligt være umuligt at der skulle blive sat en ekstra kamp op mellem Tony G og Isildur1 på Party Poker.

Som bekendt tabte Tony G udfordringen mod Isildur1, og til trods for den endte med at koste ham mere end $50.000, virker det dog ikke til at Tony G ligefrem har lommesmerter, efter han har erklæret at han gerne vil ligge yderligere $50.000 på højkant hvis udfordringen finder sted.

Har ikke kommenteret tilbuddet

Hverken Isildur1 eller PokerStars har kommenteret tilbuddet fra Tony G, men mon ikke PokerStars selv vil nyde den store omtale som Isildur1 i al sandhed har været genstand for siden han skrev kontrakt med sitet.

Lav Party Poker konto

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑