LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: marts 2011

Bliv VIP spiller hos Lucky Ace Poker og få store kontante fordele

Der er masser af gode grunde til at blive pokerspiller hos Lucky Ace Poker. Med masser af store promoveringer, store turneringer og en fremragende sign-up bonus er Lucky Ace Poker det oplagte sted at spille online poker.

888 Poker netværket er hjemmebane

Lucky Ace Poker holder til på det store og velkendte 888 poker netværk, som i særdeleshed er kendt for at have et utrolig blødt felt af spillere. Masser af danskere spiller hver dag på det store netværk, hvor tusindvis af dollars gives væk hver dag i deres store turneringer. Udover de mange spændende turneringer hos Lucky Ace Poker, har de også et særdeles stort udvalg af cash games på alle niveauer.

På trods af de mange fremragende fordele ved at spille online poker hos Lucky Ace Poker, kan du som loyal spiller også blive en del af deres store VIP program. Alt hvad det kræver, er, at du optjener et vist antal point, og så vil du automatisk blive VIP spiller.

Optjener du 60.000 point hos Lucky Ace Poker vil du blive promoveret til VIP spiller og få masser af fremragende fordele. De mest ambitiøse spillere kan med fordel kvalificere sig til at blive VIP Diamond spiller og få endnu flere fordele ved at spille poker hos Lucky Ace Poker.

Loyale kunder skal behandles som kongelige, og det er noget Lucky Ace Poker sætter en ære i. Derfor vil du som VIP spiller hos Lucky Ace Poker få et væld af kontante fordele. Det inkluderer blandt andet personlig manager, eksklusive VIP freeroll turneringer, store månedlige præmier og adgang til internationale pokerturneringer.

Kig forbi og bliv VIP spiller

Kig forbi Lucky Ace Poker og bliv VIP spiller, eller med andre ord som en konge for dit spil. Opretter du dig som kunde i dag hos Lucky Ace Poker, får du desuden en fremragende 100 % op til $400 sign-up bonus til at starte dit eventyr hos Lucky Ace Poker.

Opret en Lucky Ace konto!

Spil hos Lucky Ace Poker og deltag i 8 gratis turneringer

Lucky Ace Poker er kendt for at være et rigtig godt sted at spille poker. Med en placering på det store og velkendte Pacific Poker netværk. Det store netværk har i al sin tid været kendt for at tiltrække et utal af bløde modstandere fra hele Europa, og den flotte software giver både nye og trænede spillere gode muligheder for et overskueligt spil poker hvad enten man er til 1 eller 10 borde.

Lucky Ace Poker går skridtet videre

Gennem tiden har et utal af pokersider været med fremme og tilbudt nye spillere en bonus hvis de laver et indskud. Det gør Lucky Ace Poker også, men de har valgt at gå endnu længere for at sikre dig den bedste start hos deres fremragende pokerside. Som ny spiller hos Lucky Ace Poker er det nemlig essentielt at du får en god start, og det mener folkene bag Lucky Ace Poker skal gøres med stil.

Derfor vil nye kunder der opretter en konto hos Lucky Ace Poker modtage en flot $400 sign-up bonus og gratis freeroll turneringer for intet mindre end $3.500. Du vil på dit første indskud hos Lucky Ace Poker få adgang til intet mindre end 7 freeroll turneringer der hver har $500 i præmiepuljen. Derudover vil du også helt uhørt få adgang til den store ugentlige $1.000 freeroll turnering som kun er for nye kunder der har lavet et indskud hos Lucky Ace Poker.

Det oplagte valg for pokerspillere

Med en samlet værdi på $4.500 i præmier i de 8 forskellige freeroll turneringer, en stor $400 sign-up bonus og måske markedets blødeste modstandere, må Lucky Ace Poker siges at være det oplagte valg for pokerspillere der er på jagt efter en rigtig god aftale og et væld af spændende features.

Kom med til det store gilde hos Lucky Ace Poker og lav dit indskud i dag og spil med i hele 8 freeroll turneringer helt gratis og få din $400 sign-up bonus.

Get Lucky her!

Spil med i Double Deuce hos Full Tilt Poker om USD 200000

Hvis du endnu ikke er kunde hos Full Tilt Poker er det bare med at få oprettet en konto hos deres fremragende pokerside. Med en solid position som verdens 2. største pokersite er der masser af gode grunde til at lave en konto hos Full Tilt Poker og tage del i de mange spændende og eksklusive tilbud som kun tilbydes kunder hos Full Tilt Poker.

Lavt indskud og stor præmiepulje

Gennem mange år har pokerspillere fra hele verden efterlyst store online turneringer hvor man ikke behøver at betale hundredevis af dollars for at spille med om store garanterede præmiepuljer. Det opråb har Full Tilt Poker taget til sig, og nu kan du spille med i den store $200.000 garanterede Double Deuce turnering hos Full Tilt Poker hver søndag 21.22 dansk tid.

Den store turnering har som tidligere omtalt en garanteret præmiepulje på hele $200.000, og med et indskud på blot $20+$2 er turneringen i særdeleshed et godt tilbud til pokerspillere som leder efter en stor garanteret turnering uden at det skal koste dem en halv bondegård at spille med. Med så stor en garanteret præmiepulje er der masser af gode grunde til at gøre sig klar søndag aften når Double Deuce turneringen løber af stablen.

Hvis du dog synes at indskuddet på $20+$2 er til den høje ende, kan du kvalificere dig til turneringen for så lidt som 200 Full Tilt Point eller bare $0.60 i de mange spændende satellitturneringer.

Tilmeld dig Full Tilt Poker

Opret dig som kunde hos Full Tilt Poker og modtag en flot 100 % sign-up bonus på helt op til $600 og spil med i den store Double Deuce turnering og gør krav på din andel af den store garanterede præmiepulje på hele $200.000. Benyt koden RIDERS600 når du registrerer din nye konto hos Full Tilt Poker for at få det maksimale ud af dette fremragende tilbud.

Spil med i Double Deuce her!

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑