LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: maj 2011

Vind USD 1000 i bounty hos 888Poker

Hver torsdag kan du deltage i fantastisk online turnering, med en dusør på Leo Margets. Vind op til $1.000 for at slå Leo Margets ud af A Por Ella hos 888Poker.

Scor den lækre bounty

Normalt får man ikke kontant afregning bare fordi man slår en anden pokerspiller ud af en pokerturnering, med mindre det er en af de såkaldte bounty turneringer. Hvor alle eller særlige deltagere har en dusør på deres hoved. Det er netop lige præcis det der er tilfældet i den ugentlige A Por Ella online bounty turnering hos 888Poker. Her kan du nemlig vinde en ekstra stor skattefri pengepræmie, hvis det lykkes dig at slå deres pro spiller Leo Margets ud af turneringen.

Man får $250 for at være den der slukker lyset for Leo Margets i torsdagen turneringen kl.21.00 dansk tid. Som om det ikke var nok, så har 888Poker altså valgt at sige at hver den første torsdag i måneden, skal det være ekstra sjovt at have fornøjelsen af at smide Leo Margets på porten. Her får du nemlig svimlende $1.000 i bounty, og det er altså bare for at slå en enkelt spiller ud.

Indskuddet til den super fantastiske turnering er faktisk ikke på mere end $11, hvilket bestemt er et overkommeligt beløb for langt de fleste pokerspillere. Selv dem der kun spiller poker på rent hygge og hobby basis.

Selvom Leo Margets rent faktisk er en dame, trods navnet Leo i Danmark, nærmere er et drengenavn, fremfor et pigenavn. Så skal man alligevel ikke tage fejl af hende, da hun på imponerende vis spillede sig helt frem til en 26. plads ved WSOP 2009. Det er altså ikke noget uerfaren pokerspiller vi har med at gøre, men selv den bedste pokerspiller vinder ikke hver gang.

$400 bonus

Når du opretter dig som ny kunde hos 888Poker, er du helt pr. automatik kvalificeret til at få op til $400 i 888Poker bonus. Denne bonus får du med deres 100 % op til $400 indskudsbonus, som endda er 100 % skattefri, hvilket blot gør bonussen endnu mere værdifuld.

Spil hos 888 her!

Tre muligheder for at komme til WSOP hos NordicBet Poker

Alle gode gange tre. Sådan lyder et gammelt ordsprog og det er også tilfældet hos NordicBet Poker hvor denne fremragende udbyder vil give dig de tre muligheder for at komme med til World Series of Poker i år. Man kan som spiller hos NordicBet Poker komme med til Las Vegas ved enten at vinde et sæde i deres store rake races eller kvalificere sig gennem deres daglige satellitturneringer. Der er med andre ord et væld af gode muligheder for at være klar når hele verden følger med fra de grønne borde i syndens by.

1 million danske kroner og 16 WSOP pakker

Maj måned står desuden for døren, og i denne måned vil Nordicbet poker give intet mindre end 1 million danske kroner væk samt 16 pakker til WSOP. På denne måde kan du vinde et sæde uden at skulle bruge unødvendige ressourcer på at spille satellitturneringer. Din eneste mission som kunde hos NordicBet Poker er at samle så mange point som overhovedet muligt, og hvis du ligger tiden i det kunne det meget vel betyde at WSOP bliver et gratis eventyr for dig hvor mulighederne for at ændre ens liv er til stede.

Det store Rake Race i maj måned er umiddelbart den nemmeste vej til et sæde ved WSOP 2011, og det kan derfor stærkt foreslås at man prøver sig frem og kigger nærmere på de konkrete detaljer der er ved denne kampagne. Det er nemmest at race sig til et sæde hvis man spiller rigtig meget, men det kan man blive langt klogere på hvis man opretter en konto og går i gang.

Besøg NordicBet Poker nu

Besøg NordicBet Poker og vind din vej til Las Vegas helt gratis ved at optjene point. Få derudover din egen valgfrie poker bonus på enten €25 direkte på din konto eller op til €1.000 i sign-up bonus.

Vind din WSOP pakke her!

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑