LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: august 2011

Vind mere ved at spille turneringer hos Poker Heaven

Poker Heaven har et ekstra godt tilbud til dig hvis du i forvejen er rigtig glad for at spille online turneringer. Der er nemlig blevet lavet et eksklusivt leaderboard hver måned hvor præmier for hele €1000 vil blive delt ud til de bedste turneringsspillere, og du kan helt gratis gøre krav på din andel af præmierne ved at vise dit værd i de mange MTT turneringer som bliver spillet hver eneste dag. Gennem denne kampagne har du derfor mulighed for at vinde ekstra mange penge mens du nyder deres mange turneringer, og det er med til at øge værdien for dig betragteligt.

Top 50 belønnes med præmie

De bedste 50 spillere vil hver måned modtage en præmie for deres bestræbelser, og vinderen vil kunne tage €200 med sig hjem og det er knap 1500 danske skattefrie kroner. Det er alligevel en pæn portion penge når man samtidig tænker på at det er gratis at være med og ikke betyder at du skal gøre andet end at spille poker.

Det er selvfølgelig helt op til dig selv hvor langt du måtte komme i dette leaderboard, men det kan godt anbefales at give den ekstra meget gas så man har en bedre chance for at ende i den bedre del af det store felt.

Udover de kontante præmier har Poker Heaven også lanceret nye og store garanterede turneringer med præmiepuljer på op til €8000. Disse turneringer kører alle ugens dage, og der er rig mulighed for at få rigtig meget ud af ens indskud når man kan spille med om så ufatteligt mange penge.

Er du derfor på jagt efter et godt sted at spille hvor du samtidig kan nyde skattefrie gevinster og få mere ud af at spille online turneringer er Poker Heaven det absolut bedste valg, så start allerede nu og få din €1000 bonus på samme tid.

Vind store freebets gratis hos Betfred Poker

Det er snart ved at være tid til en ny omgang af den bedste liga af fodbold i England og det har Betfred Poker valgt at fejre ved at give hele £1000 i freebets gennem en særlig freeroll som helt gratis kan deltages i. Alt hvad man skal gøre for at spille med i denne freeroll er at oprette en konto hos Betfred Poker og så kan man deltage uden krav om indskud eller optjente point. Der er høje præmier på spil i den spændende freeroll, så det kunne være rigtig klogt at oprette en konto hurtigst muligt.

Spilles d. 14 august

Turneringen spilles den 14. august hvor alle spillere vil starte med 1.500 chips og hvert niveau er på 3 minutter. Denne freeroll spilles i det sædvanlige No Limit Texas Hold’Em Freezeout format som langt de fleste øvrige turneringer på internettet. Hvis du skulle være så dygtig at blive vinderen af denne turnering venter der hele £200 i gratis penge som du kan satse på dit favorit hold inden for fodbold og derigennem forhåbentlig få en endnu større præmie ind på din konto. Gevinster vundet gennem det freebet du vinder i freeroll turneringen kan bruges som man lyster, så du bestemmer selv om du vil udbetale pengene eller prøve kræfter med det glimrende pokerrum som Betfred Poker tilbyder.

Op til $2000 i bonus

Du kan få en god start på din karriere hos Betfred Poker ved at få op til $2000 i bonus på din første indbetaling og der er desuden mulighed for at optjene store månedlige bonusser via deres VIP program. Enhver ny indbetalende spiller vil også få fire billetter til deres $1000 freerolls for nye kunder så der er mange gode grunde til at begynde hos Betfred Poker.

Vind et freebet helt gratis i denne kampagne og spil med i dag.

Kundesupport hos William Hill Poker

William Hill Poker giver alle deres spillere masser af muligheder for at kontakte deres dygtige medarbejdere hvis man måtte have spørgsmål til konkrete ting eller har et problem man ønsker at få løst.

Masser af kontaktmuligheder

Den store fordel ved William Hill Poker er at der både er mulighed for at sende en mail, chatte med kundeservice eller ringe direkte til deres hotline hvilket gør det særdeles nemt at få løst alt hvad man måtte støde på. De mange muligheder for at modtage professionel hjælp gør William Hill Poker et rigtig godt sted at spille hvor man også kan deltage i mange fine kampagner.

Live Chat med William Hill support

Funktionen med at kunne chatte direkte med deres medarbejdere er særligt god fordi det hele kan klares gennem softwaren. Man trykker ganske enkelt bare på knappen Player Support og så vil man i løbet af få sekunder blive stillet om til en agent der hurtigt kan hjælpe dig videre. Muligheden for at ringe til dem er også fin, men man bør altid lige tjekke om det er internationale takster der gælder da man nødig skulle modtage en stor regning for det.

En af de absolut bedste måder at blive hjulpet på er stadig ved at bruge deres e-mail som er poker@willhill.com. Fordelen ved at bruge dette værktøj til at få hjælp er, at man hurtigt og nemt kan præcisere hvad man ønsker svar på og derved bliver din mail også sendt videre til dem der tager sig af den pågældende ting så du ikke skal bruge en masse tid på at vente.

De mange måder man kan blive betjent på hos William Hill Poker gør at man hurtigt kan komme videre med spillet og nyde de mange gode produkter som findes.

Opret dig hos William Hill Poker og oplev verdens bedste kundeservice og få op til $2000 i poker bonus!

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑