LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: september 2011

EUR 5000 Head Hunter turnering hos Mermaid Poker

Hver eneste søndag er Mermaid Poker vært for hele 2 Head Hunter turneringer, og du kan selv bestemme hvilke af dem du ønsker at være med i. For spillerne på de lavere takster er €5000 turneringen særdeles god, for her kan du være med for bare €20+€2, og det er ikke en skræmmende pris når man ser på den flotte garanterede præmiepulje og den ganske fine struktur. Foruden det billige indskud er der selvfølgelig også mulighed for at kvalificere sig billigt gennem satellitturneringer, så er der er ingen undskyldning for ikke at være med i en af disse fremragende turneringer.

2 turneringer

Foruden €5000 Head Hunter turneringen bliver der også spillet en €50000 garanteret turnering som foregår i samme format. Fra kort tid siden valgte Mermaid Poker at ændre deres daværende søndagsturnering til det populære Head Hunter format, og det betyder at du hver søndag nu kan spille med i begge turneringer og nyde den spændende atmosfære som du kun finder i Head Hunter turneringer. Den dyre af de to turneringer koster €80+€5 at være med i, men til gengæld har denne turnering også en præmiepulje der er 10 gange så stor.

Kvalificer dig for €2

Mermaid Poker afholder satellitturneringer til €5000 Head Hunter turneringen hver eneste dag hvor du kan spille med for bare €2. Der vil være mindst 1 garanteret sæde i hver kvalifikationsturnering, så gå endelig ikke glip af denne chance for at komme billigt med til en af de absolut mest populære søndagsturneringer.

Opretter du en konto hos Mermaid Poker netop nu får du desuden op til €1000 i bonus såvel som muligheden for at modtage 30 % i rakeback hver eneste måned. Spil med i de mange turneringer og nyd den fulde skattefrihed som findes hos danske Mermaid Poker.

Mange betalingsmuligheder hos Fortune Poker

Hos Fortune Poker har de et enestående betalingssystem der giver dig et væld af gode muligheder for hvordan du både kan sætte penge ind på din konto og udbetale. Webdollar er navnet på det firma som tager sig af alle transaktioner hos Fortune Poker, og det er din sikkerhed for at dine penge er i gode hænder. Firmaet har nemlig mere end 10 års erfaring i branchen, og med deres nemme system er det en sand leg at udbetale eller sætte penge ind på din konto.

Mange muligheder

Webdollar tilbyder indskud med VISA, Mastercard, NETeller, Moneybookers, Paysafe Card, Wire Transfer, Bank check og Moneta. De samme muligheder gør sig gældende for hvordan du kan trække penge ud fra din konto, og det er faktisk et sjældent syn. Mange pokersider kan nemlig kun udbetale dine gevinster via en check eller gennem en bankoverførsel, og derfor er det en rigtig god ide at spille hos Fortune Poker hvis du gerne vil kunne flytte dine penge nemt og hurtigt rundt. Gebyret for at bruge de mange services er desuden meget lavt, og du betaler kun noget i gebyr når du skal trække penge ud fra din konto, så alle indskud er gratis.

Vigtigt med høj sikkerhed

Som pokerspiller er det uhyre vigtigt at man vælger en udbyder hvor de ikke selv varetager spillernes penge, og det skyldes ganske enkelt at det er den sikreste metode. Webdollar har med deres lange erfaring skabt et produkt som man tusindvis af kunder bruger hver dag, så hvis du vælger at spille hos Fortune Poker kan du være sikker på at dine penge er i gode hænder og du kan opnå masser af fede fordele.

Fortune Poker giver dig nemlig både en bonus, rakeback og meget andet, så tjek deres fremragende pokerside ud nu og opret dig gratis.

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑