LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: december 2011

Stor pakkekalender hos Betfair Poker

Hver eneste dag i december måned deler Betfair Poker masser af lækre præmier ud med deres helt nye julekalender. Her er der præmier for over $100.000, og du kan blandt andet vinde en iPad eller en iPod samt spille med i store rake races og ekstraordinære turneringer med masser af pakker til diverse live og online turneringer.

Vil du derfor svælge dig i fede gaver helt frem til juleaften så bør du på alle måder få oprettet dig som kunde hos Betfair Poker så du kan være med. Der er ingen begrænsning på hvor meget du kan vinde.

Noget nyt hver dag

Fra den 1-24. december finder du hver dag en helt ny ting bag dagens låge i pakkekalenderen, og man må sige at Betfair Poker virkelig har flottet sig ved at smide gevinster for over en halv million kroner i puljen igennem dette kampagnetilbud. Der er blandt andet også Nintendo DS gadgets i puljen sammen med alle de øvrige præmier, og mon ikke at du kan finde en som ville blive ekstra glad for at modtage sådan en i julegave. Hvorom alting er, byder denne kampagne på mange flotte præmier, så det kan anbefales at deltage.

Opret en konto hos Betfair Poker

Er du klar til at gå på opdagelse i den helt nye og eksklusive pakkekalender hos Betfair Poker så er det bare med at få oprettet en konto med det samme. Du kan blandt andet få en stor velkomstbonus på op til $2500 når du indbetaler penge for første gang, og der venter også en billet til en $2500 freeroll til dig.

Det er derfor næsten tåbeligt ikke at blive kunde hos Betfair Poker, så se at komme i gang så du kan få din bonus og glæde dig over de mange gode tilbud.

Spil risikofrit i Europa League hos NordicBet

Med et hav af fede kampagner for både casino og pokerspillere har NordicBet nu også valgt at uddele en ekstra god ting til deres kunder som er vilde med sports betting. I december måned har du nemlig mulighed for at spille helt og aldeles risikofrit på Europa League hvis du vælger at foretage et indskud med koden EUROCHRISTMAS. Lige så snart du har indbetalt penge med den omtalte kode skal du vælge en vilkårlig kamp der spilles i Europa League den 14-15. december. Skulle dit væddemål gå tabt vil NordicBet så refundere beløbet på op til 250 kroner.

Penge inden for 24 timer

Skulle det bet som du har lavet ikke gå hjem vil der stå penge på din konto senest 24 timer efter at kampen er afsluttet, og derfor er der ingen unødvendig ventetid forbundet med dette fremragende tilbud som kun er tilgængeligt for kunder hos NordicBet.

Du kan både spille på singler, systemspil eller akkumulator fra sportsbook eller deres LiveBet funktion, så der er virkelig noget for alle kunder i denne gode kampagne som kører over 2 dage hos NordicBet. Husk desuden det er gratis at oprette en konto hvis man kunne tænke sig at blive kunde hos denne udbyder.

100 % sports bonus

Hvis du ikke hidtil har haft en konto hos NordicBet kan du med fordel oprette en med det samme. Her er det muligt at få en 100 % bonus på op til 1000 kroner som vil stå på din konto lige så snart din første indbetaling har fundet sted. Da dette er en 100 % bonus kan det derfor anbefales at man indsætter 1000 kroner så man har i alt 2000 kroner at spille for.

Prøv det store udvalg hos NordicBet og husk at tjekke deres store sektion for Live Betting.

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑