LKF-Syddanmark

En blog om poker og sport

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Måned: marts 2012

Deltag i Players Club Freerolls hos Betfair Poker

Betfair Poker afholder her måned et væld af freerolls for de spillere som er en del af deres VIP program, og i marts måned blev der uddelt hele $11.000.
Måden man selv kommer med til disse turneringer på, er bare ved forbedre ens status i VIP programmet, og så vil man automatisk kunne tilmelde sig til en af turneringerne.
Den største månedlige freeroll har en garanteret præmiepulje på $5000, og du får selvfølgelig stadigvæk alle de kontante fordele.
Det kan derfor næsten ikke betale sig at spille hos andre steder end Betfair Poker, og de har også et bredt udvalg af velkomstbonusser.

Bonus til alle spillere

Nye kunder der opretter sig hos Betfair Poker, kan få en bonus på helt op til $2500.
Det fede ved disse bonusser, er dog det faktum at man selv vælger hvilken en man ønsker at modtage.
Du kan derfor selv vælge hvor aktiv du skal være ved bordene for at spille din bonus fri, og det er en meget stor fordel.
Dertil kommer så også det faktum at alle nye indbetalende kunder vil blive inviteret med til en $2500 freeroll, så det er bare med at komme i gang.

Kom til WSOP 2012

Der er altid op til flere gode kampagner hos Betfair Poker, og lige nu er det deres WSOP 2012 promotion som er mest populær.
Her er er der i alt rejser for $200.000 til årets udgave af World Series of Poker i præmiepuljen, og det betyder at hele 28 kunder fra Betfair Poker skal med til Las Vegas til sommer.
Alle vundne pakker vil ydermere give dig $1500 i kontant beløb til køb af flybilletter samt lommepenge, så hvis du er seriøs med dit spil, bør du besøge Betfair Poker så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre.

Tryk her og opret din konto

Kom til poker i paradis hos Danske Spil

Grand Series of Poker er navnet på en serie af live turneringer rundt omkring i verden, og næste stop på turen er Den Dominikanske Republik. Dette vil uden tvivl blive en uforglemmelig event i de varme og luksuriøse omgivelser som præger landet, og derfor vil Danske Spil gerne give dig muligheden for at komme med. Man kan derfor fra den 5. marts og helt frem til den 9. april vinde en komplet pakke til GSOP Dominican Republic, og der er virkelig tænkt på alle detaljer i forbindelse med din tur.

Det kan du vinde

Alle vundne pakker til GSOP eventen vundet hos Danske Spil inkluderer $3.300 til Main Event, $2.000 i lommepenge, syv overnatninger på det store Hard Rock Hotel & Casino og sidst men ikke mindst en VIP fest. Der er således lagt op til en poker tur af højeste karat for alle dem der formår at kvalificere sig, og det kunne lige så godt være dig der skulle med. For at kunne vinde en af de mange pakker, skal man bare oprette en konto hos Danske Spil og tjekke deres software. Her finder man nemlig al information om de kommende satellitturneringer, og derfra er det så bare med at købe sig ind og gå hele vejen.

Den største GSOP event

GSOP i Den Dominikanske Republik er årets finale inden for Grand Series of Poker, og derfor er indskuddet til turneringen også en smule højere end normalt. Der skal nemlig være ekstra mange penge til vinderen af denne event, og derfor er det altså en smule dyrere at deltage. Ikke desto mindre, kan man se frem til mere end en uges ferie med alt betalt, så det kan godt betale sig at få vundet en pakke hos Danske Spil hurtigst muligt.

Kvalificer dig allerede nu, og vær med når Main Event spilles ved GSOP Dominican Republic 2012!

Marbella Poker Holiday freerolls hos Mermaid Poker

Marbella Poker Holiday er den nyeste live turnering fra Mermaid Poker, og du har mulighed for at komme ned for at nyde sydens sol helt gratis. Ved at spille 25 raked hænder i en 7-dages periode vil du nemlig kvalificere dig til deres daglige satellitevent. De 50 bedste spillere her vil vinde adgang til de fire ugentlige finaler og kunne derfor nemt være din vej til en stor pakke med alt inkluderet. Finaledatoerne er den 8,15,22 og 29. marts, og det er derfor de eneste dage man kan kvalificere sig på. Det er således med at slå til nu så man kan komme med til Spanien og spille poker.

Værdien af hver pakke

De dygtige og heldige spillere som formår at kvalificere sig til Marbella Poker Holiday, vil kunne glæde sig over at hver pakke har en værdi af €1300. Der er både indskuddet på €400+€40 samt 3 luksus overnatninger i Marbella for 2 personer og endeligt €485 til at rejse derned for. Du kan derfor enten tage en god ven eller din bedre halvdel med til Spanien når du skal se om du kan tage et trofæ med hjem til Danmark når det hele finder sted.

Flot trøstepræmie

For dem der ikke kan få heldet på deres side i en af finalerne kan det glædeligt meddeles at Mermaid Poker står klar med fine trøstepræmier. Top 2-5 vil nemlig alle få en turneringsbillet til en værdi af €140 til den kommende finale om søndagen, så der er flere muligheder for at det er dit navn der bliver råbt op når eventen skal spilles i Marbella.

Tilmeld dig derfor Mermaid Poker nu og så kan det være dig der kommer gratis til Spanien for at spille poker i den store €440 No Limit Texas Hold’Em turnering.

Tilmeld dig Mermaid Poker

Mermaid Poker afholder dobbelt turnering

Online pokerturneringer har aldrig været mere populære end det lige nu er tilfældet, og mange har sikkert tit tænkt den tanke at de gerne vil spille den samme turnering to gange på samme tid.

Det er noget de har lyttet til hos Mermaid Poker, og derfor har de valgt at lave en såkaldt Dobbelt Turnering som de kalder The Times Two Tournaments.

Turneringerne blive spillet hver mandag til fredag, og du kan altså købe dig ind i dem begge og derved maksimere din chance for en stor gevinst.

Det koster $20+$2 at købe sig ind i dem hver, men der er også mulighed for at kvalificere sig for færre midler.

Hurtig struktur

Spillere der deltager i The Times Two Tournaments, vil alle få tildelt 1.500 i chips, og hvert niveau varer 6 minutter.

Der er derfor tale om en turnering med en ret hurtig struktur, så man kan godt forvente at der kommer masser af action fra start til slut.

Spillet er som sædvanligt det velkendte No Limit Texas Hold’Em, og der er ikke mulighed for at foretage et rebuy eller et add-on.

Det er derfor en god ide at holde ekstra godt fast i ens chips i disse turneringer.

Starter 19.00

Turneringerne starter 19.00 dansk tid på alle hverdage, og man bestemmer selv om man vil spille med i en enkelt eller dem begge.

Det kan dog anbefales at man prøver dem sammen, for så er der ekstra gode muligheder for en klækkelig udbetaling.

Mermaid Poker har dog også mange andre spændende turneringer på programmet hver eneste dag. Du kan blandt andet deltage i events som Euro Grand Prix, $50.000 Highroller og den ugentlige ChampionChip turnering.

Er du til MTT turneringer bør du derfor ikke tøve med at blive kunde hos Mermaid Poker, så opret dig allerede nu og lad spillet starte.

Besøg Mermaid Poker

© 2020 LKF-Syddanmark

Tema af Anders NorenOp ↑