Paradise Poker har i mange år været stolte af at afholde deres helt egne live turneringer, og nu er der kun kort til tid til den næste.

Om præcist 52 dage, vil Paradise Poker Tour Thessaloniki nemlig blive afholdt, og du har som altid mulighed gode muligheder for at vinde et sæde online.

Der kører nemlig lige nu hver dag et væld af forskellige satellitturneringer, og de er faktisk slet ikke så dyre at være med i.

Selve Main Event turneringen ved PPT Thessaloniki 2012, har et indskud på €500+€50, så det er ikke et vanvittigt højt beløb vi har med at gøre.

Pakker til €1300

Paradise Poker vil i alle deres pakker til PPT, inkludere både indskud, 5 nætters ophold, €250 i rejsepenge og mange andre fine ting.

Alt er derfor taget højde for i forbindelse med din tur til Grækenland i år, og det er derfor særdeles klogt at prøve kræfter med en af de mange satellitturneringer.

Kunne du dog godt tænke dig at foretage et direkte indskud, kan du skrive en e-mail til Paradise Poker, og så vil de informere dig om hvordan du betaler for din adgang.

Spændende sted at spille

I mere end 11 år har Paradise Poker været et vellidt sted at spille, og det skyldes primært deres store engagement i spillernes velbehag.

Medarbejderne hos Paradise Poker, vil nemlig altid stå til din rådighed, og det betyder at du når som helst kan få et hurtigt og professionelt svar fra deres kompetente medarbejdere.

Gode tilbud er heller ikke noget man ligefrem går glip af hos denne side, så du kan med fordel altid kigge nærmere på månedens kampagner.

Er du klar til at kvalificere dig til PPT 2012, og måske gerne vil prøve at spille hos Paradise Poker, så opret dig nu.

Brug koden RR1000 når du laver din første indbetaling, så får du en 200 % bonus på op til €1000.

Vind din pakke her