Betfair Poker afholder her måned et væld af freerolls for de spillere som er en del af deres VIP program, og i marts måned blev der uddelt hele $11.000.
Måden man selv kommer med til disse turneringer på, er bare ved forbedre ens status i VIP programmet, og så vil man automatisk kunne tilmelde sig til en af turneringerne.
Den største månedlige freeroll har en garanteret præmiepulje på $5000, og du får selvfølgelig stadigvæk alle de kontante fordele.
Det kan derfor næsten ikke betale sig at spille hos andre steder end Betfair Poker, og de har også et bredt udvalg af velkomstbonusser.

Bonus til alle spillere

Nye kunder der opretter sig hos Betfair Poker, kan få en bonus på helt op til $2500.
Det fede ved disse bonusser, er dog det faktum at man selv vælger hvilken en man ønsker at modtage.
Du kan derfor selv vælge hvor aktiv du skal være ved bordene for at spille din bonus fri, og det er en meget stor fordel.
Dertil kommer så også det faktum at alle nye indbetalende kunder vil blive inviteret med til en $2500 freeroll, så det er bare med at komme i gang.

Kom til WSOP 2012

Der er altid op til flere gode kampagner hos Betfair Poker, og lige nu er det deres WSOP 2012 promotion som er mest populær.
Her er er der i alt rejser for $200.000 til årets udgave af World Series of Poker i præmiepuljen, og det betyder at hele 28 kunder fra Betfair Poker skal med til Las Vegas til sommer.
Alle vundne pakker vil ydermere give dig $1500 i kontant beløb til køb af flybilletter samt lommepenge, så hvis du er seriøs med dit spil, bør du besøge Betfair Poker så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre.

Tryk her og opret din konto