Hver eneste søndag er Mermaid Poker vært for hele 2 Head Hunter turneringer, og du kan selv bestemme hvilke af dem du ønsker at være med i. For spillerne på de lavere takster er €5000 turneringen særdeles god, for her kan du være med for bare €20+€2, og det er ikke en skræmmende pris når man ser på den flotte garanterede præmiepulje og den ganske fine struktur. Foruden det billige indskud er der selvfølgelig også mulighed for at kvalificere sig billigt gennem satellitturneringer, så er der er ingen undskyldning for ikke at være med i en af disse fremragende turneringer.

2 turneringer

Foruden €5000 Head Hunter turneringen bliver der også spillet en €50000 garanteret turnering som foregår i samme format. Fra kort tid siden valgte Mermaid Poker at ændre deres daværende søndagsturnering til det populære Head Hunter format, og det betyder at du hver søndag nu kan spille med i begge turneringer og nyde den spændende atmosfære som du kun finder i Head Hunter turneringer. Den dyre af de to turneringer koster €80+€5 at være med i, men til gengæld har denne turnering også en præmiepulje der er 10 gange så stor.

Kvalificer dig for €2

Mermaid Poker afholder satellitturneringer til €5000 Head Hunter turneringen hver eneste dag hvor du kan spille med for bare €2. Der vil være mindst 1 garanteret sæde i hver kvalifikationsturnering, så gå endelig ikke glip af denne chance for at komme billigt med til en af de absolut mest populære søndagsturneringer.

Opretter du en konto hos Mermaid Poker netop nu får du desuden op til €1000 i bonus såvel som muligheden for at modtage 30 % i rakeback hver eneste måned. Spil med i de mange turneringer og nyd den fulde skattefrihed som findes hos danske Mermaid Poker.