Artikelfoto: Caroline Wozniacki (instagram)

Vi kan glæde os over, at der har været favoritfald i French Open i år, hvilket har åbnet op for chancen for Caroline Wozniackis første Grand Slam titel nogensinde. Den danske tennis-darling er dog stadig langtfra favorit, og du kan derfor få odds 34.00 på Wozniacki og en overraskende dansk sejr.

Højest overraskende røg Angelique Kerber ud i første runde, da den tyske og topseedede verdensetter overraskende tabte i to sæt til russeren Ekaterina Makarova.

Ud over Kerber er Serena Williams, Victoria Azarenka og Maria Sharapova heller ikke med i French Open af forskellige årsager. Det har givet Caro blod på tanden ift. at gå efter titlen, afslørede hun forleden overfor EuroSport.

“Jeg vil bestemt prøve (at vinde turneringen). Serena er den eneste, der er en klasse bedre end alle andre. Alle andre spillere kan jeg slå på en god dag. Jeg vil gøre mit bedste, men jeg må tage det en runde ad gangen, og jeg overlevede i dag”, sagde Wozniacki.

Det er bookmakeren bet365, som er blandt de bedste gambling sites i Danmark, der har de saftige odds på Caroline Wozniacki, men du kan selvfølgelig også spille på alle de andre favoritter og outsidere, samt hver eneste kamp i årets Roland Garros-turnering, som samtidigt er den 126. af sin slags siden starten gik i 1891. Du finder disse odds i bet365 lobbyen under tennis -> French Open.

Spil på French Open hos bet365.dk –>>

 

Caroline er midt i en kamp mod Bellis

Mens disse linjer nedfældes, er Caroline midt i en udsat kamp mod amerikanske Catherine Bellis, hvor Caro vandt første sæt med 6-2, men var bagud 2-5 i andet, da regnen satte ind. Vi afventer nu afslutningen på kampen, hvor Wozniacki formentlig ikke får vendt 2. sæt til sejr, og derfor skal ud i et 3. og afgørende sæt.

I wonder if I made that 🤔 #preparation #rolandgarros

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Kan Caroline overraske alt og alle og snuppe en sejr i årets French Open, nu hvor mange af forhåndsfavoritterne er faldet fra? Hun får næppe bedre chancer end i år, men det kræver at hun finder storspillet frem, for der er stadig masser af dygtige konkurrenter i favoritfeltet. Simone Halep er favorit hos bookmakeren bet365 til odds 3.50, og Muguruza er nr. 2 på listen til odds 6.00. Øvrige favoritter hos kvinderne hedder Elina Svitolina til odds 7.00 og Karolina Pliskova til odds 10.00

Hos mændene er det den 9-dobbelte French Open-vinder Rafael Nadal som er storfavorit til odds 1.57. Novak Djokovic vandt ellers turneringen i fjor, og var ligeledes i finalen i 2015, men serberen giver altså pengene flotte 6 gange igen lige nu. 2015-vinderen Stan Wawrinka kan spilles til odds 10.00.

 

Få et 100 kr. risikofrit live odds på French Open

Mens bet365 har en række fede odds på French Open, kan du også gå til en anden bookmaker, nemlig NordicBet, og score dig et fedt tilbud til årets Roland Garros-mesterskaber.

Hos NordicBet kan du nemlig spille 100 kr. helt risikofrit på et live odds på et vilkårligt French Open-livemarked hos bookien, og hvis du taber får du dine 100 kr. tilbage uden yderligere dikkedarer. Ingen gennemspilskrav eller lignende.

Vinder du derimod på dit væddemål, skal du omsætte overskuddet – det vil sige gevinsten minus din indsats – tre gange på sportsvæddemål til odds 1.50 eller højere. Det er dog et yderst lempeligt krav, som er lige til at klare på et risk free bet som dette.

Så hvorfor ikke også lægge vejen forbi NordicBet, og send et serve-es af en kupon afsted på et risikofrit live-væddemål på en af de spændende kampe i årets French Open?

Spil 100 kr. risikofrit hos NordicBet.dk –>>