I går kunne Jonas ”Tulkaz” Klausen føje endnu et finalebord til samlingen hos Mermaid Poker. Det er Jonas Klausens 4. ud af 6 mulige finaleborde i Mermaid Pokers store søndags turnering.

Virker ustoppelig

Det er som om at den danske online poker pro Jonas ”Tulkaz” Klausen slet ikke kan stoppe igen, efter at han fik hul på stimen af finaleborde i Mermaid Pokers store søndags online pokerturnering med. Det er nu 4. gang ud af de sidste 6 søndags turneringer hos Mermaid Poker at han går helt frem til finalebordet, hvilket må siges at være noget af en finalebords stime han har gang i. Desværre blev det ”kun” til en 5. plads i går, hvilket indbragte ham €3330,85 inklusiv bountys. Jonas Klausen var dog ikke den eneste dansker der kan prale af at have været på søndagens finalebord hos Mermaid Poker, en anden kendt dansk poker profil også var at finde på selvsamme finale bord. Den anden var Jannick ”Bajawa” Wrang som også er en særdeles dygtig pokerspiller, der har adskillige pokerresultater på sit yderst imponerende poker CV. Jannick måtte desværre se sig slået på en 8. plads, hvilket indbragte ham €2615,49.

Søndagsturneringen hos Mermaid Poker der har et indskud på €160, havde i aftes deltagelse af hele 550 spillere, hvilket gav en samlet præmiepulje på €82.500. Heraf gik de 80 % til bountys og de sidste 20 % til den ordinære præmiepulje. Det lykkedes Jonas at slå hele 10 mand ud af turneringen, og Jannick stod for at slå 8 af de 550 deltagere ud af turneringen.

Opret dig hos Mermaid Poker

Har du lyst til at prøve at deltage i næste søndagsturnering hos Mermaid Poker, kan du oprette en Mermaid Konto allerede i dag. Du kan se frem til et af online pokerens største pokerbonusser, når du laver dit første indskud. Du får nemlig en gevaldig Mermaid Poker bonus på 200 % op til €1.000 i forbindelse med dit første indskud, men det er ikke alt. Du får nemlig også en Mermaid Poker rakeback aftale på 30 % med i købet, som kan vise sig at være særdeles værdifuld – afhængigt af hvor meget du spiller.

Få rakeback hos Mermaid Poker her!