Grand Series of Poker er navnet på en serie af live turneringer rundt omkring i verden, og næste stop på turen er Den Dominikanske Republik. Dette vil uden tvivl blive en uforglemmelig event i de varme og luksuriøse omgivelser som præger landet, og derfor vil Danske Spil gerne give dig muligheden for at komme med. Man kan derfor fra den 5. marts og helt frem til den 9. april vinde en komplet pakke til GSOP Dominican Republic, og der er virkelig tænkt på alle detaljer i forbindelse med din tur.

Det kan du vinde

Alle vundne pakker til GSOP eventen vundet hos Danske Spil inkluderer $3.300 til Main Event, $2.000 i lommepenge, syv overnatninger på det store Hard Rock Hotel & Casino og sidst men ikke mindst en VIP fest. Der er således lagt op til en poker tur af højeste karat for alle dem der formår at kvalificere sig, og det kunne lige så godt være dig der skulle med. For at kunne vinde en af de mange pakker, skal man bare oprette en konto hos Danske Spil og tjekke deres software. Her finder man nemlig al information om de kommende satellitturneringer, og derfra er det så bare med at købe sig ind og gå hele vejen.

Den største GSOP event

GSOP i Den Dominikanske Republik er årets finale inden for Grand Series of Poker, og derfor er indskuddet til turneringen også en smule højere end normalt. Der skal nemlig være ekstra mange penge til vinderen af denne event, og derfor er det altså en smule dyrere at deltage. Ikke desto mindre, kan man se frem til mere end en uges ferie med alt betalt, så det kan godt betale sig at få vundet en pakke hos Danske Spil hurtigst muligt.

Kvalificer dig allerede nu, og vær med når Main Event spilles ved GSOP Dominican Republic 2012!