Hos Fortune Poker har de et enestående betalingssystem der giver dig et væld af gode muligheder for hvordan du både kan sætte penge ind på din konto og udbetale. Webdollar er navnet på det firma som tager sig af alle transaktioner hos Fortune Poker, og det er din sikkerhed for at dine penge er i gode hænder. Firmaet har nemlig mere end 10 års erfaring i branchen, og med deres nemme system er det en sand leg at udbetale eller sætte penge ind på din konto.

Mange muligheder

Webdollar tilbyder indskud med VISA, Mastercard, NETeller, Moneybookers, Paysafe Card, Wire Transfer, Bank check og Moneta. De samme muligheder gør sig gældende for hvordan du kan trække penge ud fra din konto, og det er faktisk et sjældent syn. Mange pokersider kan nemlig kun udbetale dine gevinster via en check eller gennem en bankoverførsel, og derfor er det en rigtig god ide at spille hos Fortune Poker hvis du gerne vil kunne flytte dine penge nemt og hurtigt rundt. Gebyret for at bruge de mange services er desuden meget lavt, og du betaler kun noget i gebyr når du skal trække penge ud fra din konto, så alle indskud er gratis.

Vigtigt med høj sikkerhed

Som pokerspiller er det uhyre vigtigt at man vælger en udbyder hvor de ikke selv varetager spillernes penge, og det skyldes ganske enkelt at det er den sikreste metode. Webdollar har med deres lange erfaring skabt et produkt som man tusindvis af kunder bruger hver dag, så hvis du vælger at spille hos Fortune Poker kan du være sikker på at dine penge er i gode hænder og du kan opnå masser af fede fordele.

Fortune Poker giver dig nemlig både en bonus, rakeback og meget andet, så tjek deres fremragende pokerside ud nu og opret dig gratis.