Det har altid været muligt at få gode belønninger for ens spil hos 24h Poker, men nu er et nyt VIP program dukket op der giver dig endnu mere værdi. Navnet er VIP Instant Loyalty Caash Program og som navnet antyder, kan du få direkte bonusser så snart du stiger til et nyt niveau eller optjener et vist antal base points.

Hver gang du stiger i graderne og kommer på et nyt og højere VIP niveau vil du få udbetalt et specifikt beløb til din konto. Dette gør det endnu sjovere at spille hos 24h Poker.

Høj værdi

24h Poker har valgt at lave dette nye VIP program sådan at kontanter vil blive udbetalt til din konto hver gang du stiger i niveau. Hvis du f.eks. er på niveau 6+ og har optjent 11.500 point vil du få udbetalt €700 til din konto, og når du så stiger til niveau 7+ der blot kræver 1500 yderligere point vil €800 så blive udbetalt til dig. Sådan fungerer det nye VIP program op til niveau 8 der giver dig en kontant bonus på €4000.

Særlige VIP turneringer

For at fejre lanceringen af dette nye og forbedrede VIP program har 24h Poker valgt at afholde en lang række store turneringer i den kommende tid. Hvorvidt du kan deltage i disse turneringer, afhænger af hvor højt du stiger i VIP niveau, så det kan altså godt betale sig at få spillet en masse poker så man både kan få kontante bonusser og deltage i disse særlige VIP turneringer med store præmier.

Kunne du også godt tænke dig at komme i gang med at tjene store kontante bonusser og blive inviteret med til VIP freerolls så opret din konto hos 24h Poker med det samme og få op til €500 i velkomstbonus.

Opret 24h Poker konto her!