Om ganske få måneder går det løs, når Danmark igen skal i aktion ved et verdensmesterskab. Denne gang er det VM 2018 i Rusland, som har dansk deltagelse, og meget tyder på, at det kan gå hen og blive en ganske god slutrunde for Danmark.

Hidtil er den bedste danske placering en plads i kvartfinalen tilbage i 1998, hvor man røg ud til de brasilianske verdensstjerner efter et nederlag på 3-2. Forhåbentligt kan Danmark gå mindst ligeså langt i Rusland, men det kræver først videre avancement fra gruppespillet.

Odds på Danmark

Danmark er blevet parret med Frankrig, Peru og Australien i Gruppe C, hvor det især er Frankrig der må forventes at blive gruppens tophold. Bookmakerne er forholdsvis enige i, at Danmark er 2. favoritter til at gå videre fra gruppespillet.

Går Danmark videre som 1’er vil de skulle møde nr. 2. fra Gruppe D, som indeholder Argentina, Island, Kroatien og Nigeria, mens Danmark med en 2. plads vil møde nr. 1 fra Gruppe D.

Danmark med brandvarme Christian Eriksen bør med det nuværende mandskab kunne skrabe nok point sammen til at nå 1/16-finalerne og derfra kan man jo blot krydse fingre for, at Danmark kan ramme et højt niveau.

Oddset på Danmark til at vinde VM 2018 i Rusland ligger i gennemsnit på odds 100.00 gange indsatsen igen.