Den ovale bold flyver igen i NFL i USA, og det betyder mange mandag-morgener med tunge øjne for de af os, som elsker Amerikansk Fodbold. Her på redaktionen har vi altid haft en ting for Minnesota Vikings, og måske kan det blive vikingernes år i år til odds 14.50?

Når vi ser på odds på NFL og ikke mindst odds på hvem der vinder Super Bowl LI, er det dog New England Patriots, som er stukket af med favoritrollen sammen med Green Bay Packers og Pittsburg Steelers. Hos bookmakeren NordicBet, som har masser af odds på NFL, er der netop nu odds 4.80 på Patriots, mens Packers og Steelers giver odds 8.75 og 9.75.

De største outsidere er Chicago Bears, San Francisco 49’ers og Cleveland Browns, som alle giver pengene 250 gange igen, hvis de kan løfte Vince Lombardi-trofæet d. 5. februar 2017, når den 51. Super Bowl løber af stablen i Houston, Texas.

Spil på NFL hos NordicBet.dk ->

 

Odds på vinderen af Super Bowl LI

Herunder kan du se odds på, hvem der vinder Super Bowl LI.

odds_nfl_super_bowl_li

 

Patriots flyvende uden Brady

Patriots startede sæsonen uden den normale QB Tom Brady, da han skulle afsone en karantæne på fire spilledage for sin rolle i “deflategate”, men det har dog ikke rystet patrioterne, som er kommet flyvende fra start. I skrivende stund er Patriots 3-0 med en point score på 81-45. Det er den nyligt draftede rookie, Jacoby Brissett, som har fyldt Bradys enorme sko ud indtil videre, og det kan kun blive endnu bedre for Patriots, når Brady er tilbage på banen.

Green Bay Packers føres stadig an af Aaron Rodgers, og mange spår “Pack” en stor sæson i år. Rodgers har folk som Randall Cobb og Jordy Nelson til at suge bolde og yards til sig, og med Lacy som runningback ser Packers’ offensive trussel i den grad seriøs ud. De kan nemt gå hele vejen, men forsvaret kan blive det svage punkt senere på sæsonen.

De forsvarende Super Bowl Champions Denver Broncos er også med i opløbet til at blive Super Bowl-mestre i denne sæson. Placeret lige efter topfavoritterne finder vi Denver til odds 11.50, hvilket bestemt er godkendt. Dog er det værd at bemærke, at Peyton Manning er gået på pension, og at Denver har en ny QB i form af Trevor Siemian. Han har fået en fantastisk start på opholdet hos Broncos, som nu er 3-0 efter de første tre kampe.

Mange hold kan vinde Super Bowl LI, hvilket gør denne sæson til en af de mest spændende i mange år. Vi tror mest på Patriots, Packers og Broncos, men hjertet siger Minnesota Vikings. Hvem tror du vinder Super Bowl LI? Se alle odds på NFL-kampene og vinderspil hos NordicBet.

Spil på NFL hos NordicBet.dk ->

 

super_bowl_li