Som medlem af Danmarks største pokerfællesskab på nettet får du adgang til Danmarks største udvalg af pokervideoer. Få adgang til mere end 500 online pokervideoer og bliv bedre til at spille poker hos PokerNet.dk. Læs mere om fordelene ved disse pokervideoer i artiklen forneden.

 

Man kan altid forbedre sig

Uanset om man er nybegynder eller man har spillet poker i mange år kan man altid blive bedre til at spille poker. Der sker hele tiden noget nyt indenfor pokerspillet som gør at man hele tiden er nødt til at være på forkant med udviklingen. Dette kan man gøre ved at studere og analysere sit pokerspil.

Dine modstandere vil uden tvivl gøre det, så hvorfor ikke også gøre det selv? Det handler hele tiden om at udvikle sit pokerspil og forsøge at være et skridt foran dine modstandere. Dette så du bedre kan analysere spillet og ikke mindst kan analysere dine modstandere.

Mange tror at når man først har sat sig ind i pokerreglerne så skal man nok kunne klare sig, men det er desværre slet ikke nok, da man egentlig først skal lære at spille rigtig poker, når man har lært reglerne at kende.

 

En metode til at forbedre sit spil

En måde hvorpå man kan blive bedre til at spille poker er ved eksempelvis at se instruktionsvideoer som garvede og rutinerede pokerspillere har lavet. På den måde kan man se hvordan de forskellige instruktører vælger at spille deres hænder, og ikke mindst se og forstå hvorfor de gør som de gør.

PokerNet.dk, som er Danmarks største pokerundervisnings portal, har mere end 500 forskellige pokervideoer liggende online og samtlige videoer er produceret af danske instruktører, og dermed er der ikke behov for at være en ørn til andre sprog for at kunne lære mere om poker.

Der findes instruktionsvideoer til alle de populære pokerspil spil, for eksempel SnG, NL Hold’Em, Fixed Limit, Pot Limit Omaha, Multi Table Turneringer og mange flere. Så det skulle være muligt både at finde videoer inden for de spil du føler du er bedst til samt videoer til at dygtiggøre dig i nye spil.

Det er nemlig vigtigt at kunne spille mere end en variant poker, da man kan bruge forskellige elementer fra diverse spil til at blive bedre til det spil du her og nu er bedst til.

 

Nye videoer løbende

Der kommer hele tiden nye videoer fra de mange dygtige instruktører PokerNet har tilknyttet, så der vil gå lang tid før du har fået set alle videoerne og til den tid, vil du med garanti have fået tilført en hel masse ny viden og fået inspiration til hvordan du selv kan udvikle og styrke dit pokerspil.

Det gælder både online poker og live poker da du vil kunne bruge din nye viden, både ved de virtuelle pokerborde, og ved live pokerbordene.

De pokerspillere der hele tiden prøver at udvikle deres spil, er også dem der klarer sig bedst i det lange løb. Der findes utroligt mange spillere som taber måned efter måned og ikke kan forstå hvorfor. Oftest tilskriver de det i de fleste tilfælde uheld, men i mange tilfælde har de så store/mange fejl i deres spil at dygtige spillere meget let kan udnytte dem og dermed ende med at tage deres penge.