Lucky Ace Poker er kendt for at være et rigtig godt sted at spille poker. Med en placering på det store og velkendte Pacific Poker netværk. Det store netværk har i al sin tid været kendt for at tiltrække et utal af bløde modstandere fra hele Europa, og den flotte software giver både nye og trænede spillere gode muligheder for et overskueligt spil poker hvad enten man er til 1 eller 10 borde.

Lucky Ace Poker går skridtet videre

Gennem tiden har et utal af pokersider været med fremme og tilbudt nye spillere en bonus hvis de laver et indskud. Det gør Lucky Ace Poker også, men de har valgt at gå endnu længere for at sikre dig den bedste start hos deres fremragende pokerside. Som ny spiller hos Lucky Ace Poker er det nemlig essentielt at du får en god start, og det mener folkene bag Lucky Ace Poker skal gøres med stil.

Derfor vil nye kunder der opretter en konto hos Lucky Ace Poker modtage en flot $400 sign-up bonus og gratis freeroll turneringer for intet mindre end $3.500. Du vil på dit første indskud hos Lucky Ace Poker få adgang til intet mindre end 7 freeroll turneringer der hver har $500 i præmiepuljen. Derudover vil du også helt uhørt få adgang til den store ugentlige $1.000 freeroll turnering som kun er for nye kunder der har lavet et indskud hos Lucky Ace Poker.

Det oplagte valg for pokerspillere

Med en samlet værdi på $4.500 i præmier i de 8 forskellige freeroll turneringer, en stor $400 sign-up bonus og måske markedets blødeste modstandere, må Lucky Ace Poker siges at være det oplagte valg for pokerspillere der er på jagt efter en rigtig god aftale og et væld af spændende features.

Kom med til det store gilde hos Lucky Ace Poker og lav dit indskud i dag og spil med i hele 8 freeroll turneringer helt gratis og få din $400 sign-up bonus.

Get Lucky her!