Hvis du endnu ikke er kunde hos Full Tilt Poker er det bare med at få oprettet en konto hos deres fremragende pokerside. Med en solid position som verdens 2. største pokersite er der masser af gode grunde til at lave en konto hos Full Tilt Poker og tage del i de mange spændende og eksklusive tilbud som kun tilbydes kunder hos Full Tilt Poker.

Lavt indskud og stor præmiepulje

Gennem mange år har pokerspillere fra hele verden efterlyst store online turneringer hvor man ikke behøver at betale hundredevis af dollars for at spille med om store garanterede præmiepuljer. Det opråb har Full Tilt Poker taget til sig, og nu kan du spille med i den store $200.000 garanterede Double Deuce turnering hos Full Tilt Poker hver søndag 21.22 dansk tid.

Den store turnering har som tidligere omtalt en garanteret præmiepulje på hele $200.000, og med et indskud på blot $20+$2 er turneringen i særdeleshed et godt tilbud til pokerspillere som leder efter en stor garanteret turnering uden at det skal koste dem en halv bondegård at spille med. Med så stor en garanteret præmiepulje er der masser af gode grunde til at gøre sig klar søndag aften når Double Deuce turneringen løber af stablen.

Hvis du dog synes at indskuddet på $20+$2 er til den høje ende, kan du kvalificere dig til turneringen for så lidt som 200 Full Tilt Point eller bare $0.60 i de mange spændende satellitturneringer.

Tilmeld dig Full Tilt Poker

Opret dig som kunde hos Full Tilt Poker og modtag en flot 100 % sign-up bonus på helt op til $600 og spil med i den store Double Deuce turnering og gør krav på din andel af den store garanterede præmiepulje på hele $200.000. Benyt koden RIDERS600 når du registrerer din nye konto hos Full Tilt Poker for at få det maksimale ud af dette fremragende tilbud.

Spil med i Double Deuce her!