tennisDer er ikke noget, der kan ærgre en mere, end hvis man har lavet en kupon på oddset, og man falder af på den absolut sidste kamp. Det fænomen har SportingBet tænkt sig at gøre noget ved, og derfor har de lanceret en ny kampagne, hvor du får pengene retur, hvis du kun har en kamp forkert på en kupon med tre kampe.

 

Få din bonus hos SportingBet lige her —>

 

De har valgt at lancere kampagnen i form af en Tennis-Triple, hvor du altså får pengene retur, hvis du har valgt at spille på tre tenniskampe, men den ene af dine kampe så fejler. Hvis du eks. har spillet på tre tennis kampe, med bl.a. Caroline Wozniacki, Serena Williams og Victoria Azarenka, og kun to af dine spillere vinder, så får du altså din indsats retur igen, som en bonus fra SportingBet.

Sådan gør du brug af din bonus

Netop nu spilles der US Open, hvor bl.a. Caroline Wozniacki deltager. Hun er gået videre til 3. runde, og du kan f.eks. benytte dig af tilbuddet til at spille på den danske tennisdarlig. For at modtage bonussen skal du gøre følgende. 1. Registrer dig hos SportingBet via vores link. 2. Placer et væddemål på min. 50 kr. på en triple eller flere tenniskampe. 3. Følg dine tenniskampe, og hvis en tenniskamp er forkert, så får du din indsats retur som en bonus. Når du har registret din konto, skal du logge ind på SportingBets hjemmeside, hvor du så vil kunne se, hvor meget din maksimale bonus er på. Hvis du vinder på din tenniskupon, så får du naturligvis hele din indsats samt gevinst retur, men hvis du falder fra på en tenniskamp, så får du din indsats retur. Din indsats vil komme retur i form af en bonus, som du skal gennemspille 1 gang til min odds 1.50. Når det er gjort, så vil du kunne udbetale den-