Hvis du godt kunne tænke dig at udfordre dig selv og samtidig vinde en Playstation 3 har Bet24 Poker et fantastisk godt tilbud til dig. Her har du nemlig mulighed for at komme nemt med til en stor freeroll turnering hvor intet mindre end de 100 bedste spillere vil modtage en Playstation 3 Slim. For at komme med til den endelige turnering skal du i perioden 17-31. oktober spille to cash game borde samtidigt og optjene mindst 50 player points. Klarer du disse krav vil en billet til freeroll turneringen blive givet til dig.

Uhyre nemt at komme med

Med et krav på kun 50 optjente player points på 2 borde inden for den omtalte periode er dette en af de nemmeste kampagner at være med i, og med hele 100 af disse lækre konsoller på spil i den endelige freeroll har det aldrig været nemmere at overraske vennerne eller kæresten med en lækker præmie som du har fået igennem dit pokerspil. Selve finalen bliver spillet i starten af oktober måned, så du skal altså bare opfylde kravene, modtage din billet og tilmelde dig inden eventen starter.

Kampstart 6. november

Den endelige finale bliver spillet den 6. november 20.00 online hos Bet24 Poker, og det er kun spillere der har klaret kravene der kan deltage. Antallet af deltagere forventes derfor at være et godt stykke under 1000 spillere, og det giver dig en rimelig chance for at vinde en af de fede konsoller som Bet24 Poker har valgt at give væk.

Er du endnu ikke kunde hos Bet24 Poker så opret din konto allerede nu og så kan du også få op til $600 i bonus på din første indbetaling som du nemt spiller fri i takt med at du optjener player points.

Opret din konto og få bonus!